twijfel ...
bij alles wat ik zeg en doe
daarom hou ik m'n mondje toe
en laat de leuke dingen
voor wat ze zijn.
dat doet me vaak pijn.
angst ...
angst om te mislukken
angst om te falen
man,dit is echt wel balen!
want ik heb het
bij alles wat ik zeg en doe.
daarom hou ik m'n mondje toe
en laat de leuke dingen
voor wat ze zijn.
ook al zijn ze nog zo fijn.
want ik twijfel toch zo aan mezelf
zo komt het
dat ik me onder de zorgen bedelf.
ik weet dat als ik het niet doe
het eindigt met verdriet
maar waarom durf ik nou toch niet?