dromen
een ieder mens heeft dromen
dromen om vooruit te komen
een ieder mens heeft dromen
dromen om showen
een ieder mens heeft dromen
dromen om liefde tegen te komen
en een ieder mens heeft dromen
dromen om nooit meer te hoeven dromen
maar niet ieder mens weet
dat als een mens geen dromen heeft
hij niet meer weet waarvoor te leven
hij niet meer weet waarom hij dingen op moet geven
hij niet meer weet of geluk nog telt
hij niet meer weet waar liefde geld
het mens zal niet meer kunnen leven
als hij niks meer heeft om te geven
het mens zal niet meer kunnen voelen
als hij niet begrijpt wat andere mensen bedoelen
het mens zal niet verder kunnen
omdat hij niet meer weet wat zichzelf te gunnen
Ik hoop dat een ieder mens blijft dromen
want juist die dromen helpen je vooruit te komen
ik hoop dat een ieder mens blijft hopen
waardoor ellende iets soepeler zal lopen
ik hoop dat een ieder mens beseft dat niks perfect zal zijn
want daar stopt de lijn
en zal het mens geen mens meer zijn
dan stopt het leven, slecht of fijn