Zo voorspelbaar als jullie mannen zijn
zo bitter is de wijn
eenmaal genuttigd, eerst met plezier
later
komt de kater
op de bodem van de fles
ligt de eerste levensles
gij zult u niet aan ons laven
want wij zijn niet de veilige haven
wij verkopen mooie woorden
en gooien het op akkoorden
maar wij zijn niet serieus
en geloof ons heus
laat die wijn maar staan
anders is het met je rust gedaan