lieve miek,
bijna zeven jaar bij elkaar,
en het laatste jaar
allebei geen werk
want wilden ons tuinhuis in orde maken
en onze liefde blijft zo sterk
maar nu heb jij weer een baan
en zit ik nog te zoeken op het net
hoe verder te gaan
weer in het ziekenhuis
of heel ander werk
zou zo graag iets anders willen gaan doen
maar dat valt niet mee
maar voorals nu hier geef ik je een dikke zoen
en wacht op je tot het avondeten
iets lekkers voor je te maken
en wat dat is,
liefde gaat door de maag
en dat zal een ieder weten
hou van jou schat