~ begraven onder de puinhoop in m'n hart ~
zaterdagavond
zaterdag op zondag nacht
had er al een tijdje aan gedacht
ongeduldig op gewacht
toen kwam het gepast onverwacht
gezever, gelul, gelach
blikken rolden
uren vlogen
de avond liep teneinde
kus kus kus
zalig gezoen op Il's wang
toen besefte ik dat ik 'm heb gemist
'k had 'm volledig uit m'n hoofd gewist
maar plots
opeens
vond ik 'm weer
begraven onder de puinhoop in m'n hart
maar nog steeds binnen me
het mocht mocht mocht
maar mag niet meer
En plots vind ik je weer: begraven onder de puinhoop in m'n hart, maar nog steeds binnen me.
(Martina Shilling, Duitsland)
23u57' - 08.05.'02 over zaterdag ll.