Dear grandma,
I thouht I was so strong
And hard for me
I hadn't feelings anymore
Only for you
You made me cry
So hard I couln't stop
You're so special for me
Why did you leave me
I'm sorry for everything I did
It's too late for my apologize
I do everything I can do now
I light up a candle every week
I'm lost without you !3