Ik zie een toekomst
rozeroos
met wolken
hemelsblauw
liefde
en passie
vuurrood
een zon die in onze harten steeds schijnt
okergeel
en het gras
dat nooit groener is aan de overkant
da's ons motto, e liefje ;)
Je brengt kleur in m'n leven
warme prikkels die niemand anders me kan geven
en al is er eens een dagje zwart
hou de kleurtjes in je hart
lach met je mooiste glimlach,
want dat kan je goed
dat veranderd ons steeds
naar een vrolijk gemoed
Hopelijk gaat dit nooit meer voorbij
zoveel mooie momenten
tussen jou en mij..
.. al gehad, en er zullen nog vele komen
want je laat me nu al volop verder dromen