Kun je nou niet voor een keer
Mij gewoon laten
Ga weg, is iets wat jij niet begrijpt
Ik ben je hoer niet
En dat zal ik ook nooit zijn
Ik ben niet jou eigendom
Maar dat is iets wat jij niet snapt
Dringt nee dan niet tot je door
Laat me los, laat me gaan!
Want ik wil gewoon mezelf zijn
Met jou kan ik dat niet
Laat me mijn leven leven
Met jou kan ik dat niet
Ik wil niet leven met dat eeuwige verdriet
Dat ik nooit bij je ben weggegaan
Laat me los, laat me gaan!
Ik wil je niet meer
Ik wil zowieso niet meer
Maar zonder jou
Zou het leven misschien wat meer kleur krijgen
En het enige wat ik nu krijg
Is die klap in mijn gezicht
Ik wil niet meer
Ik kan niet meer
En dan komt het er toch weer op uit
Dat het bloed begint te stromen
Ik wil niet meer dat het stopt
Nooit meer
Laat me los laat me gaan!