Als een fragiel bootje varen ideeën en visies met de stroming mee.
De obstakels van de massa demotiveren je immers weerstand te bieden.
Wat is autoritair gezag?Wat is de waarde van het woord van de dominee?
Probeer jouw onorthodoxe standpunten neer te zetten en je wordt veroordeeld door een ieder.
Ogen spreken boekdelen,maar is het 'open boek zijnde' niet met een bepaalde censuur?
Expressioneer je ware gevoel, maar met een acceptabele mate.
Net als jouw zelfverrijkings gevoel,worden tegenstelling met anderen groter met het uur.
Blijkelijk heeft het uur der waarheid geslagen,alles waarvoor je staat of stond,ligt nu onder een wit laken....