October 1999 was kennelijk het moment daar.
Van bovenaf werd besloten,je leven hier op Aarde is hier klaar.
Veel te vroeg en onverwachts was het moment om je te laten gaan.
Niemand had dit verwacht.
En zoals gewenst hebben je naar je laatste rustplaats gebracht.
Dagen worden weken,weken worden jaren,de gedachte naar jou zal nooit verjaren.
Zo'n 9 jaren gingen voorbij. Je was niet meer alleen,ze kwam er bij.
Eindelijk heb je dan rust en geen zorgen.
Maar wie betaald er nu om je rustplaats te verzorgen.
Helaas bleek er niemand te zijn, sorry dat ik het je moet vertellen,het doet me pijn.
In mijn gedachten zal je blijven,maar je rustplaats die zal binnenkort verdwijnen.