Niet je schuld.
Kan altijd gebeuren,
een ongeluk ja.
Maar je schuld nee.
Het zal genezen,
bij hem en bij jou,
de wonden zullen genezen.
Je zoontje zal vrolijk zijn
en niet weten wat er gebeurd is.
Het was echt je schuld niet,
het had bij iedereen kunnen gebeuren.