elke dag weer,
met tegenzin naar het werk
elke dag weer,
opnieuw het pispaaltje zijn
wat je ook zegt of doet
ze proberen zich iedere keer beter voor te doen dan jou
ze weten dat jij geestelijk sterker bent dan hun
wat beweegt een mens zich anders voor te doen dan dat ze zijn
het is best irriterent om elke dag weer afgekafferd te worden
terwijl je je uiterste best doet
iedereen heeft z'n eigen dingen
iedereen doet dingen op z'n eigen manier
ik weet dat ik sterker ben
maar het is moeilijk om het elke dag weer aan te horen
de tijd is nu gekomen om ze te confronteren
en ze te laten zien wat er werkelijk speelt
ik trek het niet veel langer
ze lopen op het randje
maar uit fatsoen heb ik me weer ingehouden
ik wil m'n baan niet verliezen
door personen die bang zijn dat ik sterker ben dan hun
mijn respect hebben ze verloren
en dat gaan ze ook aanhoren
ook al is het lastig of vervelend
en neem ik hiermee een groot risico
het is nu klaar
mensen, kom voor jezelf op!