Alleen, ik ben alleen
De vier muren is alles wat me nog boeit.
De hele wereld praat tegen mij
maar ik hoor hen niet
ik zie juist hun lippen op en neer bewegen.
ze proberen met te bereiken
het lukt hen niet
alleen zijn dat is stilte
dus iedereen is wel eens alleen
je hebt er behoefte aan,
ookal besef je het niet
alleen zijn is je afsluiten van de wereld
tot rust komen
je geest, je verstand even stil leggen
je voelt je alleen wanneer je verdriet hebt
soms ook als je boos bent
Alleen, ik ben alleen
Alleen zijn dat is stilte