Ik heb je heel erg gemist.
Je zat vastgebonden in mijn gedachten.
Ik weet niet wat het is.
Een soort van waanzin,
ben ik gek aan het worden?
Ik zou er alles aan doen om ons terug te brengen.
Maar zij staat in de weg.
Dat ene meisje waar jij zogezegd veel van houdt.
Ik zou de wereld veroveren om jou gelukkig te maken.
Ik zou iemand zijn leven wegnemen om jou gelukkig te zien.
Ik zou mijn ziel verkopen voor jou.
Ik zou mijn bloed afgeven aan jou.
Ik zou er werkelijk alles voor doen!
Ik zou een mes door mijn hart steken,
voor wat?
Jou…