In mijn ogen
Voor mij ben je een tweede vader, al vanaf het begin,
voor jouw ben ik een vriendin.
Je trekt mij, uit diepe dalen,
daarmee loop ik keer keer te falen.
Van jouw leer ik zoveel, dat maakt jou een belangrijk deel
Ik voel de verandering ontstaan.
Het contact, jouw leven ze zijn een andere weg ingegaan.
Ben zo bang jouw ook kwijt te raken,
alleen maar, omdat we beide wat van ons leven maken.