Een maand te vroeg maar toch perfect op tijd ...
Nog zo klein, zo mooi en zo lief!
Je bent alles wat ik van je verwachtte ...
Je bent je peter's kleine hartedief!
M'n eigen kleine petekindje ...
Nog zo braafjes, zo schattig en zo fijn!
Er was maar één ding dat ik niet verwachtte ...
Dat je zelfs sneller dan mij zou zijn!