elke keer als ik jou op die foto zie
dan denk ik in mezelf
ergens mis ik je
maar ergens haat ik je
en dan denk ik bij mezelf snel van deze hyves of facebook af
en niet aan denken
want nu lacht bijna alles me toe
toen zat ik diep in de S h I T
alleen door jou
Familie!!
mijn halve familie ja die zie ik niet meer
ik heb fouten gemaakt
waardoor ze me niet meer willen zien
maar vandaag
was er een gevecht bij mij opschool
politie kwam en alles
maar wat was dat die politie agent
de beste vriend van mijn peetoom
gelukkig herkende die me niet
dacht ik
maar diep vanbinnen hoopte ik van wel
en dat die tegen me oom zou zeggen dat het goed met me gaat nu!!
ook al weet ik dat ik ben begonnen
het leven heb ik nog niet overwonnen
maar wat ik weet is jullie ook nog niet dus
ik geniet van mijn leven
wat ik nu heb hou ik
en wat niet ja dat vergaat denk ik wel
tweede kansen dat verdiend iedereen
maar die stap is aan jullie om te zetten oom en tante
ik heb de mijne gezet
3 jaar terug!!!