Het gebeurde aan zee,
langs het water,
lange gesprekken,
dicht bij elkaar.
Het verstaan zonder woorden.
Ik had het moeilijk,
hij pakte me vast, steunde me,
Hij pakte men hand, als goede vrienden.
Een schouder om op uit te huilen,
een vriend om te vertrouwen.
Optrekken met iemand, die jou graag heeft.
Lachen, zwemmen, babbelen...
Er was iets bijzonders,
het steunde, het troostte.
Hij liet zien dat ik iemand was.
Hij pakte mijn hand, en zei:
Je bent lief, mooi en gezellig!