duizenden gedichten verder
haast niemand die me kent
heerlijk gevoel geeft dat
geschreven woorden zo waar
uitgesproken woorden zo nep
niemand die de ware mij kent
de vraag is..vind ik dat erg
nee
dreamlover dat is de ware ik
een niet veel betekende schrijver
die alles deelt via het internet
en voor de lezer misschien gewoon een zeur is
maar wat maakt dat mij nou
ik kan mijn gevoelens kwijt
kan mezelf zijn zonder mijn gezicht
en aan al die die mensen die ik toch niet ken
lieve mensen wat ben ik jullie nou verplicht
en omdat het kan
morgen kus ik je opnieuw en opnieuw
totdat ik niet meer overeind kom
en het einde is gekomen
*kus*