Een hart zit vol emoties, maar soms is je hart net te klein.
Je voelt je dan onzeker, je wilt groot en sterk zijn.
Dan valt het leven je heel even tegen.
Je voelt je dan onzeker en klein.
Maar door troostende woorden voel je heel even geen pijn.
Je hoeft je niet te schamen voor je emoties.
Gooi het er eens uit!
Pas dan zul je groot en sterk zijn.
Hoe ouder je word, hoe makkelijker het voor je word.
Want je bent dan met elkaar.
Je familie, je vrienden, je maatje voor altijd.
Ze zullen je met open armen ontvangen.
Verdriet heb je heel je leven, geef het een plekje en gun het wat tijd.
Dan zul je merken dat je verdriet zal verzachten.
R.C.Daniel