Het leven wordt steeds mooier,
naar al die donkere dagen die je hebt gehad.
Ontmoeten van nieuwe mensen,
nieuwe ontwikkelingen in je leven.
Zelfs dingen waarvan je alleen maar durfde te dromen,
worden nu werkelijkheid.
Meerdere tegenslagen heb je nodig,
dit keer laat je jezelf niet zomaar klein krijgen.
Alleen dan komt die ene tegenslag,
die zo'n dilemma met zich meeneemt
en waardoor je leven zo drastisch kan worden veranderd.
Het antwoord lijkt zo simpel te zijn
Alleen jij kan die keuze maken...
Wat doe je?