Langzaam laat ik mijn masker zakken..
Ik voel me naakt , lichtelijk onzeker..
Maar jij troost me met jou zachte blik en lieve woorden
En mijn angsten, geboren uit spookbeelden,
die mijn leven zo vaak verstoorden
lossen op als sneeuw voor de zon
had ik maar eerder geweten dat ik me zo voelen kon
Kom maar zeg je,laat je gaan,
er kan je niks gebeuren
Ik lach..voel spontaan mijn pantser scheuren
Mijn masker, waarvan ik dacht dat ik niet zonder kon
Niet meer nodig..
Samen met jou maak ik een nieuw begin
Omdat ik weet dat ik voortaan
gesteund door jou en vol vertrouwen
al mijn angsten overwin