Iedereen heeft een ideaal,
waarvan
hij stil en ongedwongen
droomt.
Iedereen wil gaan
naar het land,
van rechtvaardigheid,
vrede en harmonie.
Maar niemand kan het bereiken,
omdat we het voor elkaar,
zo goed mogelijk,
willen geheim houden.
Daarom live mensen,
wees geen gevangene,
van je idealen.
Maar deel het met ons.