kijk daar zien we de zon
hij schijnt zo blauw
verdwijnen zou hij ook weer
in de kille winterkou
nu zien we de mist komen
verdwalen we in gedachten
zien we niet zoveel meer
en verdwijnen wij in diepe dromen
duistere nacht kwam opzetten
het spoken in mezelf begon
mijn ogen zijn gesloten
het bizarre kwam eraan
maar naast enkel mij
zat er niemand op te letten