Wat zal je trots op me zijn zeg!
Al mijn negatieve gedachten en dromen zijn weg..
Door hem.. weg uit mijn hoofd..
Hij zal zuinig op me zijn papa, dat heeft ie me beloofd!
Wat zal je blij voor me zijn..
Gewoon geen verdriet meer en geen pijn..
Constant met een lach op mijn gezicht..
Kan ik weer genieten van het ochtendlicht..
Wat zal je trots zijn op mij..
Weet je nog wat je tegen me zei?
Dat ik een jongen moest vinden die me gelukkig kan maken..
En mijn hartje kan raken..
Wat zal je tevreden zijn op hem..
Hij laat me lachen, en wordt zelfs al gelukkig bij het horen van zijn stem..
Weet je papa, hij lijkt zelfs wat op jou..
Hij houd van humor en muziek, de dingen waar ik ook van hou..
Wat zal je gelukkig zijn voor mij..
want weet je nog wat ik over mijn ideale man zei?
Hij moet een lief en respecterend persoon zijn die zuinig is op jouw meisje..
Papa, ik weet zeker dat hij dit allemaal in zich heeft en me die dingen ook werkelijk geeft..
Ik geloof in hem en mij, ik hoop net zoals jij!