Nooit gedacht
Nooit gedacht wel durven dromen
Om iemand zo als jij tegen te komen
Nooit gedacht of zelfs verwacht..
Jij hebt alles waar ik jaren op heb gewacht..
Eindelijk weet ik wat er met ware liefde wordt bedoelt,
nooit eerder heb ik me zo verbonden met iemand gevoeld.
Hopelijk zal dit gevoel voor altijd blijven duren,
want jij betoverde mijn hart en nu voel ik hartstochtelijke vuren.
Liefde en hartstocht,dat is wat ik jou ook graag wil geven
samen met al mij passie m,n verdere leven.
Als jij bij me bent,dan voelt het heerlijk om met jou te zijn
Om lekker in je armen te liggen dicht tegen elkaar aan
Ik mis je meer en meer
Je blijft mijn liefste knuffelbeer..