Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
de aarde kleurt grijs
zo moe is mijn hart, moe mijn oog
als de oude Alpen mijn gezicht
een verwoest landschap
dorre velden waarin ik slaap
gele lampions, een raadseljeugd
heeft me verward; een stuwmeer
waarin overstroomde dorpen
’s nachts oplichten
de aarde kleurt tinten
grijs op
een huid
wijl in plantages bomen
het heelal bestormen
rondom mij de lege weiden
die zich tegen mijn voeten wrijven
en ’t beekje aan mijn zijde
vloeit onmerkbaar naar zee.
sunset 14-11-2011
Reacties op dit gedicht
sunset vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
sunset
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
14 november 2011
Thema's:
[Leven]
[Delen]
[Poezie]