Als ik zo alleen op mijn kamer zit,
gebeurd het zo vanzelf,
wou ik dat ik dood was,
zo´n hele mooie elf.
Of zo´n engeltje ergens hoog in de lucht,
zo eentje die altijd vrolijk is,
zo eentje die nergens vor vlucht.
Zo eentje met vleugels van zijde,
zo eentje die pijn kan vermijden,
zo eentje met een vrolijke mond,
zo eentje die is gezond.
Zo eentje die altijd lacht,
zo eentje die geen pijn heeft in de nacht.
Dan zou ik me voelen o zo blij,
zou ik mezelf weer zijn,
dan ben ik eindelijk weer vrij....