Daar was jij..zomaar ineens in mij leven.
Mij elke dag leuke berichtjes sturen en mij aandacht geven.
Na een heleboel nachtelijke gesprekken,over en weer
Kreeg ik echt respect voor jou je bleef altijd een heer..
Jij hebt zonder dat jij het wist bij mij ingebroken diep in mijn hart
Ik die niemand meer durfde te vertrouwen en die vol zat met smart
Ik had een muurtje in mij zitten die zat daar al vanaf jeugd
En heb er heel wat achter gegooid dat deed mij veel deugd..
Ik kon door jou,in mijn eigen ziel in kijken
En geloof me dat deed verschrikkelijk veel pijn,
want ik wou dat nooit laten blijken.
Niemand wist wat een pijn en verdriet ik had daar diep in mijn hart
Wist het zelf niet eens meer wat ik daar nog allemaal in had
Ik lachte veel en maakte ook pret..
Had een stevig masker opgezet.
Je maakte mij meer en meer nieuwsgierig na jou
Mijn hart stond nu open voor jou
Onze gesprekken kregen een andere wending,er kwamen andere gevoelens bij
Dat me de hele dag bezig hield wat was er toch met mij?
Die rare bibbers in m,n buik werd steeds maar erger..vlinders?
En dan die pijn in mij buik er bij wat een rot gevoel weet niet wat te doen..
Het mooie was dat jij precies het zelfde had als mij
Want jij ben ik en en ik ben jij
Ik wist niet wat me over kwam,jij deed me iets van binnen
Ik voelde wie jij echt was,en dat jij zeker heel goed kon beminnen..
De dag kwam dat we elkaar wilden zien,en geloof me of niet
Dat werd 1 van mijn mooiste dagen ooit in mijn hele leven,ik geniet
Langzaam kruip ik uit de put waar ik zolang heb gezeten
Tis wel eng en ook heel fijn om dit nu eens eindelijk te beleven
Mijn gevoelens voor jou zijn zo intens en maakt mij heel blij en gelukkig
Iets wat ik nooit heb gevoelt en hoop dat jij dat ook heb van mij..
Heb nu voor jou mijn masker afgezet.
Je mag me zien zoals ik ben
Maar bang maakt het me wel.
Zo veel verdriet schuilde in mij liet mijn tranen gaan
Wat jij niet weet ..ik heb 1 week alleen maar gehuild zoveel pijn
Kan nu weer mijn tranen bijna niet bedwingen
Zou willen schuilen nu bij jou,ik wil in je armen..dicht bij je zijn.
De stem van mijn hart die was ik even kwijt,maar ik voel jou warmte om me heen
Jij doet mij echt alleen maar goed jij ging dwars door me heen..
Nooit heb ik geweten wat de liefde voor een vrouw kon doen..
Het is zo dichtbij het is van jou en mij,
Nieuw leven ,en liefde voor het leven.
We zijn hetzelfde zo blijkt nu
Maar als jij me nodig hebt zal ik er altijd voor je zijn.
Want de een kan niet zonder de ander
Want jij heb eens gezegd tegen mij..
Pak maar mijn hand
Stel niet te veel vragen
Je kunt niet als enige de wereld dragen..
Pak nou maar m'n hand
laat mij de weg wijzen
Er is geen probleem als je keer op keer jezelf wilt bewijzen
maar je kunt het niet alleen..
Lief ik hou van jou..je meissie