ik hou van je zijn vier kleine woordjes die makkelijk worden uitgesproken, maar voordat je het weet is het al weer over en heeft hij of zij je bedrogen.
je bent dagen, weken en misschien zelfs wel maanden bezig om als die duizende stukken te vinden om je hart weer te helen,tot dat de volgende die vier woordjes uitspreekt en het weer van voor af aan begint.
zo ging het het keer op keer tot dat je hart het genoeg vond en de ware opeens voor je stond.