Weg van de werkelijkheid,
Weg van de strijd
In gedachten verzonken,
Is mijn ziel mijn lichaam uit gezonken..
Weg van de realiteit,
Weg van al die narigheid.
Nergens aan denkend, niks voelen..
Geen emoties die mij overspoelen..
De wereld om mij heen, een wazige mist
Het geluid vervaagt en gevoel uitgewist.
Als een lappenpop ben ik daar
Ver weg, niet aanspreekbaar.
Voor even staat mijn leven stil,
Omdat er iets gebeurd wat ik niet wil
Ergens tussen dood en leven
Blijft mijn ziel ergens zweven
Mijn lichaam, dat alles maar ondergaat
Alles wat mijn ziel niet aanstaat
Verslapt en alleen licht het daar verlaten
Mijn ziel is heeft het zo achter gelaten
Redder in nood, het zo vol kunnen houden
Omdat ze het samen niet redden zouden..
Zo ver weg, nooit ontzien
Maar ondanks de mist heb alles gezien