jij bent mijn alles
jij bent mijn leven
jij bent degene waar ik voor wakker lig als ik je niet heb gesproke
jij bent degene die ik snachts naast me wil hebben liggen
jij bent degene die het speciaalst voor me is
jij bent degene voor wie ik door het vuur wil gaan
jij bent degene
degene die Van mij is!!!
jij weet dat ik van jou hou
je weet dat ik je trouw blijf
lieverd ik hou gewoon superveel van je
niemand komt daar ooit tussen
ik weet dat je van mij houdt
je bent mijn schat
en ver heb ik niet hoeven zoeken!!!
ik hou van je