Soms wil ik alleen zijn,
Te midden van mijn eigen pijn,
Soms trek ik mij terug in mijn eigen schulp,
Dan wil ik geen hulp,
Soms moet ik tot mezelf komen,
En lekker even weg dromen,
Daarna kan ik de hele wereld weer aan,
En op mijn eigen benen blijven staan.