Dagdromen
Vertellen veel over nou en morgen,
Dromen geven je gedachten weer,
Je voelt de pijn, soms ook de zorgen
Dan ook blijdschap voor een keer,
In dromen mag je alles dromen,
Alles wat je wilt of voelt,
Er is niks, wat er niet mag komen,
Alleen jij weet wat er wordt bedoeld,
In die uren ben je alleen en stil,
Met je onbewuste leven, mag je doen wat je wil,
Je moet geen ander kennis geven,
Van wat jouw intiemste gevoelens zijn,
Dan blijft de droom een stil verlangen,
Want ook een luchtkasteel is vaak heel fijn.