Ogen waken over je leven,
Ze waken dag en nacht.
Ze letten op andermans gevoelens,
Die zij uiten maar die wij niet zien.
Daarom moeten onze ogen soms ingrijpen,
Ons dieper en verder laten zoeken dan wat we zien.
De liefde staat nooit pal voor je neus,
Je kunt het niet vinden met het blote oog.
Daarom waken onze mooie ogen over ons,
Om ons naar de liefde te laten zoeken.
Ze laten je niet alleen de liefde zien,
Maar ook de schoonheid van het leven en van de
Mensen.
Wat onze mooie ogen willen zeggen is: kijk verder
Op het innerlijke en niet juist op het uiterlijk.
Dat is de ware betekenis van je ogen.