In zo'n korte tijd zoveel veranderd...
Positieve en negatieve dingen...
Het is erg moeilijk om alles weer op een rijtje te zetten. Sommige dingen uit het verleden kun je gewoon moeilijk verwerken en al helemaal niet vergeten.
Waarom zeggen mensen dat je het verleden moet vergeten?
De mooie dingen moet je niet vergeten en de klote dingen kun je vaak niet vergeten...
Vergeten...
Je kunt een leven van iemand of dingen uit het verleden niet vergeten.
Je moet het proberen een plekje te geven om weer door te gaan.
Het is me keer op keer gelukt dus ook deze keer lukt het.
Ook al heb ik veel van de belangrijkste personen in mijn leven moeten laten vallen....
Hun weten diep van binnen dat ik heel veel van ze hou en ze nooit vergeten zou...
En ooit op een dag ben ik geslaagd in het leven.
Me school afgemaakt en een goede baan.
Als ze me dan tegen komen denken ze...
Hadden we het maar anders gedaan dan was ze nu nog bij ons...
Jullie zitten in mijn hart!
I miss the times! You should know that I get back!!
# Sommige dingen in het leven kun je niet vergeten, maar probeer er mee te leven en zorg dat het je kracht geeft!
-Uitleg:
Ik heb voor mijn vriend gekozen en ben daardoor uit huis gestuurd bij mijn ouders...