Ik had mezelf gesneden,
het deed goed voor even.
Maar ik kreeg spijt,
ik was de controle over mezelf weer kwijt.
Ik kan dit aan!
Ik laat me niet meer gaan!
Haal me gerust neer,
keer op keer.
Het doet misschien wel zeer,
ookal doe je dat meer en meer.
Ik houd mezelf onder controle echt waar!
Hou je maar klaar!!
~britt~
14 jaar