Soms vraag ik me af hoe het zou zijn
als jij hier gewoon nog was
Zou ik dan nog één weekend in de twee weken bij je zijn
Of zou ik dan gewoon een keertje langsgaan
Zou ik dan zijn wie ik nu ben geworden
Of zou ik de dingen compleet anders hebben gedaan
Zou ik met mam en stiefpap zo sterk zijn als dat ik nu ben
Of zou ik aan jou hangen zoals ik als klein meisje al deed
Zou ik met jou praten over mijn onzekerheden in het leven
Of zijn dat juist de onderwerpen die jij altijd al het liefste vermeed
Zou ik het bij jou net zo fijn vinden als hier
Of zou ik snel gaan om weer thuis te kunnen zijn
Zouden we kunnen lachen, gieren, kletsen en huilen
Of zou er niets veranderd zijn aan die pijn
Ik moet dankbaar zijn voor wat ik heb
maar soms.... soms vraag ik het me gewoon af