Je woont zo dicht bij mij
amper 5 kilometers van elkaar verwijderd
maar toch kunnen we elkaar niet zien
We houden zo intens van elkaar
maar het drukke leven
geeft ons de moeilijkheid om bij elkaar te zijn
Ik mis je
en jij mist mij
waarom moeten wij zo snel door het leven gaan
ik wil mijn eigen ritme bepalen
liefde gaat toch voor alles
waarom is het leven zo moeilijk
waarom kunnen mensen niet gewoon houden van elkaar
zonder die dagelijkse sleur
van het drukke leven
met al de problemen
er zou veel meer liefde ontdekt worden
als het leven niet zo druk was !!!