Altijd gehoopt en altijd gedacht
Heel veel had ik van het leven verwacht
Nu ik ben waar later altijd is geweest is
De teleurstelling is groot, zoveel dat ik mis
Altijd uitgekeken en altijd verwacht
Nu ik er ben is niets zoals ik had gedacht
Ik ben gearriveerd op het punt waar de toekomst lag
Altijd een toekomst geweest waar ik hoop in zag
Altijd gedroomd en altijd gewacht
Niets is hier beter, geen behaalde pracht
Ik ben aangekomen op het punt waar het beter zou zijn
Maar helaas is dat doel alleen maar bittere schijn
Later is dan eindelijk het heden
Vroeger nu heel erg lang geleden
Later zou zoveel beter zijn
In de toekomst alleen meer pijn