waar het begon met de leegte van binnen
begint de depressie het nu te winnen
de dagen zijn steeds moeilijker te overleven
als je niks meer hebt om te geven
het verleden haalt me in en trekt me omlaag
hoe ik dit ga overleven is nog maar de vraag
de herbelevingen worden heftiger en volgen elkaar sneller op
de pijn van binnen bereikt zijn top