teveel
ze is een lief, zo een lief kind,
doet geen vliegje kwaad.
door iedereen bemind,
terwijl de ziekte
zijn gang maar gaat!
ze is zo stoer, zo sterk
ze pept anderen op
maar de cellen zijn aan't werk
ze vechten erop los
dat meisje is helemaal top!
Mama streelt haar wang,
masseeert haar rug
mama is zo bang
t'gaat allemaal te vlug.
Ze moet hier zijn
en ook daar
haar kind te zien lijden
doet zoveel pijn.
de strijd gaat door,
we staan aan haar zij
roepen we in koor.
Vecht door lief, lief kind..
door iedereen bemind.