Ik weet niet hoe ik het moet zeggen
Hoe ik over jou denk en wat ik voor jou voel
En omdat ik nooit duidelijk m'n gevoelens uit kan leggen
Komt het nooit goed over hoe ik het nou eigenlijk bedoel
Wel weet ik dat
Het niet is wat jij beweert
Want als ik helemaal geen gevoelens voor jou had
En jij me helemaal niets intereseert
Dan liep ik niet steeds aan jou te denken de hele dag
En zat het me niet steeds zo dwars die ruzie's met jou
Jij bent dan ook de eerste die me zo dicht bij het hart lag
En die ik niet gauw verliezen willen zou
Maar soms kan ik wel janken heel hard
Dat ik je niet gewoon een klootzak vind
I.p.v een schatje die me met m'n gevoelens voor hem helemaal verward
En waar ik maar al te graag een gesprek mee begint
Maar die altijd weer
Verwijten maakt
En me dan de rug toekeerd
Wat me nog het meeste raakt
Want denk of vind je wat van mij
Laat me dan op z'n minst een reactie terug geven
Want ik luisterde ook naar wat je zei
En het is niet alleen nemen in het leven
Maar hoe het nu verder zal gaan
En waar we ook zullen eindigen samen
M'n gevoelens voor jou hebben altijd bestaan
Al geef ik toe, dat ze niet altijd even duidelijk over kwamen ……