Daar ben je al,
Hand tegen hand,
zeg je "weer dat geval"
Maar ik weet waar je beland
Tussen de tranen
onder je warme deken
bij volle manen
waar je weer gaat smeken
Om hetzelfde liedje als altijd
De verdwijn magie
Om je zoveelste vraag voor vrijheid
of als ik je zie
smeken voor iemand
die jou ziet
tussen al die niemand
die zorgt voor verdriet
iemand die jouw hartje begeert
iemand die jou blik beantwoord
iemand die jou niet bezeerd
Diegene de de schreeuw hoort.
Want dan ben je niet alleen
en met die mooie ogen
verwijnt het zoals het verscheen
En zijn die nactmerries gevlogen
{Van maandenlange pijn en verdriet}