Als mensen me zien wat denken ze dan?
Als jij me ziet, wat denk je dan?
Denken jullie dan niks of
denken jullie dan van alles?
Bestaan jullie wel?
Besta ik wel?
Hoe weet ik dat jullie geen gedachten van me zien?
Hoe weet ik dat jullie me wel zien?
Want jullie laten het niet merken,
jullie laten me staan als ik in nood ben
en redden slechts diegene
die het beste is,
enkel diegene die het populairst is
maar niet diegene die hulp nodig heeft,
niet diegene die om hulp vraagt.