duisternis treed binnen
de avond valt
weer alleen in schemering
niemand in je buurt
niemand die tegen je spreekt
niemand die tegen je lacht
warmte die verdwijnt
mijn adem die verschijnt
bange lange uren
heb ik weer te verduren
dit wordt weer een nacht
die ik nooit had verwacht
-flamberke-
*29-11-2011*