Tweestrijd
De warmte bij het gevoel,
de opluchting, de ontspanning.
De schaamte, de pijn,
het ontbreken van een levensdoel.
Twee tegenstrijdige gevoelens,
en gedachten,
Die ik constant probeer te verzachten.
De euforie op het moment,
is overweldigend,
Maar het gevoel daarna,
is iets wat nooit meer went.
Ooit hoop ik het te kunnen stoppen,
hoop ik het te overleven.
Hoop ik er vrede mee te krijgen,
zodat ik me nooit meer hoef te verstoppen.