Sarah,
Ons leven zou veel mooier zijn
wanneer ik niet door kwaad en zonde
zouden vastgenageld zijn.
Open daarom m'n ogen om beter te zien
en open m'n oren om beter te horen
hoe ons leven en relatie moet worden.
Open m'n hart om beter te voelen
en open m'n verstand om beter te weten
wat jij van me verlangt.
Daarom wil ik proberen
om eerlijk naar mezelf te kijken
en om te aanvaarden dat het anders kan.
Bevrijd me dan
uit de greep van kwaad en zonde
en wees voor me
een geliefde van bevrijding en vergeving.
Dieter
***********************************************************
M'n derde gedicht over kwaad maar nu beloof ik je, sarah volgend gedicht zal meer over liefde en vreugde gaan want ik besef meer en meer hoeveel ik van je hou en verdwijnen uit m'n hart doe je niet hou !!!
xXxXxXxXxXx