nu heb je wat je al die tijd wilde
me laten voelen
zoals ik me nu voel
ik kan je een ding zeggen
het is je verdomd goed gelukt
ik sta met een mond vol tanden
sprakeloos
je hebt gevuurd
zoals jij bent geraakt
ik kijk je nu aan
recht in de ogen
wat kijk je vreemd
ben je verbaasd
dacht je dat het makkelijk zou zijn
dan ken je me nog niet
ik wil je wurgen
je kunt niet meer ademen
geen lucht meer over
het is bijna voorbij
je stort in elkaar
zoals je mij in elkaar liet storten
wat een puin
ik wil je wegvegen
uit m'n gedachten
waar je de afgelopen maanden
hebt rondgespookt
ik wil in je gezicht spugen
de druppels druipen langs je gezicht
ik wil je onderuit schoppen
voor wie je bent
zo hard
totdat je het uitschreeuwt
zo pijnlijk
totdat de tranen uit je ogen springen
ik wil je zien bloeden
maar aan de andere kant
ben je het niet echt waard