Ik blijf om je geven
en dat is niet voor heel even..
Jij bent alles wat ik wou...
Nu ben ik alleen,zonder jou...
Waarom wou jij niet meer?
voelde je geen liefde?
of was het niet stoer?
waarom had je geen reden?
en duwde jij zo hard naar beneden..
Ik kan niet beschrijven hoe groot mijn verdriet is
dat kan niemand begrijpen..
het leven gaat door..
maar waarvoor?
zonder jou wou ik niet leven..
dat was gelukkig voor heel even..
Nu kan ik het aan..
Maar, vertel me nou,
Waarom zag je me nie meer staan??
veel liefs,
in maart is deze liefde uit gegaan, ik was in staat zelfmoord te plegen..gelukkig is dat niet gebeurt!dankzij m'n vrienden!Nu begin ik steeds beter op m'n gemak te voelen... en kan me erover heen zetten.. na 8 maanden...
Ik zeg jullie ook: PRAAT OVER ALLES! er is altijd iemand die je begrijpt en wil & kan helpen!